Translate

Βιτρώ Εικονογραφία !!

Θυρανοίξια Ιστορικής Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Κουδουνά

    Ιερά Μητρόπολη
Ξάνθης & Περιθεωρίου


Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
της Ενορίας Προφήτη Ηλία
Μάνδρας Ξάνθης


Ανακοινώνει 

1.     Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 6 μ.μ. θα γίνουν τα θυρανοίξια της Ιστορικής Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά, στη Μάνδρα Ξάνθης, από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα.
2.     Την ίδια ημέρα και ώρα 5.30 μ.μ. θα γίνει και η λιτανεία της εκ Κωνσταντινουπόλεως Ιεράς και θαυματουργής Εικόνας του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά. Η εξόδιος ακολουθία της Λιτάνευσης θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία και θα καταλήξει στην Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά.
3.     Η Ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά βρίσκεται σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από την πλατεία του χωριού και στο δρόμο προς τη θάλασσα και έχει επανακαινιστεί επάνω στα παλιά ιστορικά της θεμέλια.

4.     Ειδικά  αυτήν την ημέρα, όλοι οι πιστοί θα έχουν την ευκαιρία και την ευλογία να προσκυνήσουν τη Θαυματουργή Εικόνα του Αγίου Γεωργίου με τα πολλά κουδούνια. Το κάθε κουδουνάκι είναι και μία θύμηση της ευεργετικής επέμβασης του Αγίου σε μία πονεμένη ψυχή.

Προσκαλούμε τους απανταχού ορθόδοξους αδελφούς μας όπως μας τιμήσουν με την παρουσία τους.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25410 51449, 6976 45 47 95 και 6981 406 586.


Ο θαυματουργός Άγιος Γεώργιος ο Κουδουνάς από τη Μάνδρα Ξάνθης, προσμένει να επισκεφτεί θεραπευτικά, ως εν πρεσβείες ακοίμητος, τους νέους δωρητές του...για :
1. τη γλυκόλαλη καμπάνα του
2. τις διπλές κανδήλες του
3. το κάλυμμα της Αγίας Τράπεζας, της Ιεράς Προθέσεως και Τιμίων Δώρων (έχουν δωρηθεί, θερμές ευχαριστίες)
4. το θυμιατό με τα κουδουνάκια του Αγίου Γεωργίου
5. το παγκάρι προμήθειας κεριών των ευλαβών προσκυνητών του

Όσοι επιθυμούν να συμπεριληφθούν στους δωρητές της Ιεράς Μονής του Αγίου Γεωργίου του Κουδουνά ας επικοινωνήσουν με την Εκκλησιαστική Επιτροπή και τον πρόεδρο της πατέρα Νικόλαο
στα τηλέφωνα:
σταθερό: 25410 51449
κινητό: 6976 45 47 95

ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΚΥΡΙΕ...ΜΝΗΣΘΗΤΙ ΑΓΙΕ 
ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ!!


ΑΜΗΝ !!